Valencia CF31 agosto 2024

CRòNICA | Empat entre el Valencia CF i el Villarreal CF (1-1)

Hugo Duro, autor del gol valencianista

Empat entre el Valencia CF i el Villarreal CF (1-1) en el partit de la Jornada 4 de LALIGA EA Sports disputat aquest dissabte al Camp de Mestalla. Els nostres es van avançar gràcies al gol d'Hugo Duro i el conjunt visitant va igualar el marcador just abans del descans en una ocasió aïllada. El Valencia CF, que es va trobar amb el pal en una acció de Luis Rioja, va protagonitzar diverses ocasions de perill i va disposar dels seus millors minuts en una segona meitat en la qual va estar a punt d'anotar el segon i sumar una victòria que va meréixer durant tota la trobada.

Va saltar a la gespa el Valencia CF amb determinació per a intentar posar-se ràpid per davant i aplanar el camí cap a la primera victòria. Luis Rioja posava un centre mesurat al capdavant de André Almeida i el portugués, amb la seua rematada, va posar a prova els reflexos del portera rival. A punt va estar d'estrenar el marcador el Valencia CF, que continuava apretant i en el 24’ aconseguia materialitzar el seu bon inici de partit.

Pepelu va posar un centre a l'àrea xicoteta que prolongaria la defensa rival amb un rebuig i Hugo Duro entrant des de darrere *remataria al fons de la xarxa amb l'esquerra. Amb un poc de suspens per la revisió del VAR, el Valencia CF aconseguia posar-se per davant (1-0) i Mestalla aplaudia els esforços de l'equip, que demostrava un bon to competitiu i un creixement respecte a les anteriors jornades.

El Villarreal CF tractava de reaccionar i, fins i tot sense comptar amb moltes ocasions, va posar les taules just abans del descans amb un gol de Ayoze des de la frontal de l'àrea. Després del pas per vestuaris, el Valencia CF va continuar buscant la primera victòria en LALIGA EA Sports, el partit seguia molt igualat i en el 67’ el Villarreal CF es va quedar en inferioritat numèrica per l'expulsió de Gueye.

Accelerava el Valencia CF a la recerca dels seus primers tres punts i Luis Rioja, instants més tard, estavellava la pilota contra el pal de la porteria del Villareal CF. Els nostres, amb Mestalla totalment entregat i espentar en cada acció, vivien els seus millors minuts en l'encontre, assetjant els dominis del conjunt visitant i buscant la jugada que tornara a inclinar la balança cap als nostres interessos.

Hugo Duro i Rafa Mir demostraven la seua bona química en una jugada en la qual el madrileny deixava la pilota al murcià, que carregava el xut des de la frontal i a punt va estar de sorprendre. L'equip ho va intentar fins al final i va buscar el gol de la victòria fins a l'últim instant, podent anotar el segon en un gran llançament de Sergi C. Tenés en el 88’ que va detindre el porter, però malgrat els esforços i al bon partit dels nostres el marcador no es va tornar a moure.

FITXA TÈCNICA:

1. VALENCIA CF: Mamardasvhili, César Tárrega, Cristhian Mosquera, Jesús Vázquez (Foulquier, 70’), Hugo Guillamón (Rafa Mir, 69’), Pepelu, Diego López, Luis Rioja (Sergi C. Tenés, 82’), André Almeida (Javi Guerra, 82’) i Hugo Duro.

1. VILLARREAL CF: Diego Conde, Kiko Femenía, Sergi Cardona, Costa, Raúl Albiol, Dani Parejo (Akhomach, 46’), Pape Gueye, Yeremy Pino (Ramón Terrats, 69’), Santi Comesaña, Thierno Barry i Ayoze (Juan Bernat, 76’).

GOLS: 1-0 Hugo Duro, 24’; 1-1 Ayoze, 45’+3.

ÀRBITRE: Jesús Gil Manzano (C. Extremeny). Amonestà a Hugo Duro, Yeremy Pino, Pepelu, Hugo Guillamón, Kiko Femenía i Raúl Albiol. Expulsà a Gueye per doble groga.

VAR: Valentín Pizarro Gómez (C. Madrileny).

Partit de la Jornada 4 de LALIGA EA Sports disputat al Camp de Mestalla.

Valencia CF 1 : 1 Villarreal